A Pentasol víziója

 

Alapelvünk

 

 

Cégünk 2005 óta vállal egyre növekvő szerepet az ipari tisztítás és karbantartás speciális területén. Dinamikus fejlődésünk oka a piaci helyzethez, technikai-technológiai fejlődéshez, illetve partnereink elvárásaihoz való gyors és hatékony alkalmazkodás. Együttműködésünk alapja a szoros kapcsolattartás, melynek keretében minden esetben a problémák feltárásában és megoldásában nyújtunk segítséget.

Minőségpolitikai nyilatkozat.

 

 

A Pentasol küldetése

 

Célunk

 

 

Professzionális munkavégzésünk legfőbb bizonyítéka nem más, mint partnereink számának állandó bővülése.  Csapatunk fejlődésorientált gondolkodásának köszönhetően,  meglévő, stabil partnereink mellett folyamatosan keressük az újabb szakmai kihívásokat. Célunk tehát, hogy növelni tudjuk elégedett ügyfeleink számát, mely biztosítja partnercégeink hatékony működését, illetve tovább öregbíti cégünk hírnevét.

 

 

Kérje árajánlatunkat most!

Cégünk története a 2006-os évig nyúlik vissza. Ekkor vette kezdetét az a sikertörténet, melynek origója Debrecen, lefedettsége pedig mostanra már Magyarország teljes egésze lett.

 

A kétezres évek derekán EMC Hungária Kft. néven indultunk, 100 %-ban magyar tulajdonosi háttérrel, mely a mai napig sem változott. Az ipari szektorban eltöltött évek során a piaci igények változása és növekedése éppúgy befolyásolta gondolkodásunkat, mint működésünket. Szolgáltatásainkkal párhuzamosan, a gyártáshoz, illetve a karbantartáshoz használt vegyi anyagaink palettáját folyamatosan fejlesztettük, bővítettük.

 

Hiszünk benne, hogy piaci jelenlétünk állandóságának alapja a változásokhoz való hatékony alkalmazkodás.  Ennek fényében indítottuk útjára 2011-ben saját fejlesztésű, speciális a Pentasol Group Kft. által gyártott termékeinket, melyek nélkülözhetetlenek a hűtőtornyok üzemeltetéséhez.

 

Innovatív hozzáállásunk bizonyítéka, hogy a kezdetek óta gyártás és forgalmazás alatt álló MASTERCHEM termékcsaládunk palettája évről évre új anyagokkal bővül. 2020-ban bevezetésre kerültek az élelmiszeripari minősítéssel rendelkező ( NSF ) termékeink, míg 2021-től  MASTERCHEM ECO családunk is elérhetővé válik, mellyel már nem csak a gyártó-termelő vállalatokat tudjuk kiszolgálni, hanem a vendéglátás, szállodaipar, épületüzemeltetés igényeit is.

 

Telephelyeink és partnereink számának bővülésével személyi állományunk is növekedett, ezért elérkezettnek láttuk az időt, hogy racionalizáljuk, átgondoljuk céges struktúránkat. A komplexitás mellett az átláthatóság állt a fókuszpontban. 2021-től új arculattal PENTASOL HUNGARY KFT. néven folytatjuk céges működésünket.

 

Szolgáltatásainkat és termékeink minőségét a megszokott stabilitás jellemzi, s célunk természetesen továbbra is az, hogy állandó és új partnereinkkel karöltve közösen fejlődjünk!

 

Kérem tekintse meg részletes cégismertetőnket.

 

Pentasol cég működés folyamata

AMI MÁR MÖGÖTTÜNK VAN!

Közel 15 éves pályafutásunk alatt az elért sikereink számokban.

751

Sikeres projektjeink:

54421

Befektetett munkaórák:

110620

Tisztított légtechnika hossza (m):

18320

Termékbemutatók száma:

MIT MONDANAK MEGRENDELŐINK ?

A Pentasol Hungary Kft. több éve nyújt megbízható szolgáltatást újhartyáni gyártóüzemünkben. Az általuk végzett rendszeres és ütemezett légtechnikai tisztítás és fertőtlenítés eredményeképpen az üzemi levegő minősége folyamatosan javult, s vált kifogástalanná, ezzel biztosítva a szükséges és elvárt élelmiszerbiztonsági feltételeket és a dolgozók egészségét.

Mezei Zoltán

Minőségirányítási mérnök