Speciális ipari tisztítási munkák

 

Legyen szó eseti vagy rendszeres tisztításról, cégünk országos lefedettséggel, megfelelő tapasztalattal és technológiával vállalja, professzionális ipari tisztítási, ipari takarítási feladatokkal kapcsolatban:

  • Lemezes és csőköteges hőcserélők tisztítását
  • Tartályok, silók, tárolók külső-belső oldalfalának tisztítását
  • Ipari gépek, termelő – gyártó eszközök, szerszámok tisztítását
  • Csarnokok, raktárhelységek: mennyezet, homlokzat, padozat speciális tisztítását
  • Elszívó rendszerek tisztítását

A speciális ipari tisztításokhoz sorolható a hőcserélők belső tisztítása, a tartálytisztítások, felülettisztítások, termelő és gyártó berendezések külső és belső tisztítása és egyéb, más ipari környezetben lévő alapértelmezett szolgáltatások.

Kollégáink a felmerülő tisztítási igény esetén helyszíni felmérés és/vagy adategyeztetés után a lehetőségek számbavételével ajánlják Önnek a megfelelő megoldást.
Partnereink számára, több mint 15 éves szakmai tapasztaltunk a garancia arra, hogy a saját fejlesztésű és forgalmazású vegyszereink, kollégáink szaktudása és modern eszközparkunk biztosítja az optimális szolgáltatást. Az iparágak fejlődésével lépést tartva, az új igények megjelenésével párhuzamosan, az innováció és környezettudatosság útján fejlesztjük és vezetjük be folyamatosan újabb Masterchem termékeinket, bővítjük eszközparkunkat.

Az iparban alkalmazott különböző speciális technológiák hatására sokszor fordul elő egyedi és rendkívüli tisztítási igény. A tisztítandó felület, az eltávolítandó szennyeződés, a használatban lévő közeg vagy akár az elhelyezkedés meghatározza mind a tisztító anyag, mind a kivitelezési módszer lehetőségeit. Ezen projektek esetenként különleges anyaghasználatot és tisztítási technológiát igényelnek.

Minden igényt kielégítő különleges tisztítási technológiáink:

 

Speciális, saját fejlesztésű ipari tisztító és karbantartó anyagaink:

Hőcserélők belső tisztításához ajánljuk Masterchem webshopon is rendelhető szolgáltatásunkat, az egyszerűen és gyorsan telepíthető Lerakódás Mentesítő Program csomagjainkat. (LMP csomagok)

  • speciális forgásirányváltással rendelkező savazó szivattyú
  • saját és bevált módszertan alapján passziválással és semlegesítéssel
  • a tisztítandó felületnek és eltávolítandó szennyeződésnek megfelelő saját fejlesztésű, nagyhatékonyságú, választható vegyszerekkel
  • teljes technológiai sorrend leírással
  • 5 különböző kiszerelésben, az Ön igényeire szabva

 

Kapcsolódó termék: Hőcserélő tisztító csomagok; Masterchem SC Powder; Masterchem S2; Masterchem S2 NFH; Masterchem SC Pro; Masterchem AF1; Masterchem Brite

Kapcsolódó szolgáltatás: fertőtlenítés

Kérje árajánlatunkat most!