Az ILMED IMPIANTI TK nyitott típusú előre összeszerelt és a helyszínen épített hűtőtornyok között nagyon kicsi a különbség. Előre összeszerelt modulokban szállítjuk, amelyek méretei alkalmasak közúti vagy konténeres szállításra.

Ezek a hűtőtornyok különböző anyagokból gyárthatók, cserélhető elemekkel, melyek egymással kompatibilisek, hogy a vevő igényeinek és specifikációinak teljes mértékben megfeleljen.

A helyszínen felállított hűtőtornyokhoz képest a moduláris tornyok időt takarítanak meg az építési tevékenységek során, és nyilvánvalóan optimalizálják az összköltséget.

Minden hűtőtoronytorony két vagy több különálló hűtőmodulból és egyetlen ventilátorrészből áll. A cella kiegészíthető légbevezető résszel és hidegvizes medencével rendelkezik. A retikuláris acélszerkezet egyszerű, erős, könnyű és nyitott profilszelvényekből áll. Felső része lapos, járható.

 

A TK Series hűtőtornyok egy vagy több szellőztető egységgel rendelkeznek, amelyek mindegyike egy villanymotorból és egy függőleges axiális ventilátorból áll, mely nagy teljesítményű lapátokkal szerelve. A motor és a ventilátor közötti kapcsolatot egy merőleges reduktor biztosítja, az erőátvitel egy dinamikusan kiegyensúlyozott tengelyen keresztül történik.

Az FRP ventilátorköteget külön szakaszokban szállítjuk, amelyeket az szerelési tevékenységek során csavarozni kell.

 

A hűtőtorony saját vízelosztó rendszerrel van felszerelve. A permetező fúvókák dugulásgátló típusúak és menetes csatlakozású adapterrel vannak rögzítve a vízelosztó csőhöz. A hűtőtorony szórófejeket a projekt vízáramlási sebességének megfelelően lehet kiválasztani, ezzel garantálva a legjobb teljesítményt.

 

 

A hűtőtorony tölteteket cégünk különböző csatorna magassággal és kialakítással, standard és egyedi méretben is gyártja. A Penta hűtőtorony töltetek a maximalizált párolgási és hűtési hatékonyság mellett turbolencia mentes, csendes működést biztosítanak.

Magyarországi gyárunk, telephelyünk és raktárkészletünk miatt a lehető legrövidebb idő alatt tudjuk kielégíteni a megrendelői igényeket az alábbi hűtőtorony töltetek vonatkozásában:

A széles Penta hűtőtorony töltet választéknak köszönhetően, a projekt szempontjából legoptimálisabb töltet kerül beépítésre, amely a hűtési hatékonyság mellett a költségeket is optimalizálja

 

HIBRID töltet

A TR.U.S.T. (Tridimensional Ultimate Splash Type) töltőrendszer nagy vastagságú polipropilénből készült moduláris elemekből áll, amelyek „SPLASH” elven működnek. Az Ilmed Impianti ezt a speciális töltőrendszert nagy mennyiségű lebegőanyagot tartalmazó szennyezett vízhez tervezte. A moduláris funkció megkönnyíti a kezelést és a tisztítást a karbantartás során. A rendszer a hagyományos rácsrendszer továbbfejlesztett változata, amely új szinteket határoz meg a szilárdságban, a könnyű telepítésben, a teljesítményben és a tartósságban.

Penta_Drift_C

A széles Penta hűtőtorony töltet választéknak köszönhetően, a projekt szempontjából legoptimálisabb töltet kerül beépítésre, amely a hűtési hatékonyság mellett a költségeket is optimalizálja.

A medence összegyűjti a lehűlt technológiai vizet, amely közvetlenül csatlakoztatható a létesítmény vízrendszeréhez, a kimeneti karimán keresztül. Az ügyfél kérésére minden hűtőtorony felszerelhető folyamatvezérlő műszerekkel, aktív biztonsági rendszerekkel (pl. szintszabályozás) és vízkezelő rendszerekkel. A medencepadló sima és a kifolyó karima felé lejt, így lehetővé teszi a teljes vízelvezetést a medence kiürítéséhez, valamint minimalizálja a bioszennyeződést és a legionella elszaporodását.

 

Vibráláskapcsolók

Hűtőtorony felügyeleti rendszerek

Szelepek

Vízszintszabályzó

Hómentesítő és egyéb fűtő-melegítő eszközök (medence, ventilátor)

Halk működésű ventilátorok

Változó frekvenciájú meghajtók

Vízkezelők és vízszűrők

Tápegység és vezérlőpanel

Kérje árajánlatunkat most!