Ipari fertőtlenítés: üzemekben, raktárakban

 

Cégünk rövid határidővel vállalja hideg vagy melegködképző géppel történő felületek és légterek fertőtlenítésével kapcsolatosan:

 • Irodaházak, irodahelyiségek fertőtlenítését
 • Raktárak, tárolóhelyiségek fertőtlenítését
 • Állattartó és mezőgazdasági épületek: csarnokok, istállók, takarmánytárolók fertőtlenítését
 • Ipari termelő csarnokok, közösségi termek, öltözők fertőtlenítését
 • Sportlétesítmények helyiségeinek, öltözőinek fertőtlenítését
 • Vendéglátói egységek fertőtlenítését
 • Egészségügyi intézmények fertőtlenítését
 • Óvodák, Iskolák fertőtlenítését
 • Hivatalok fertőtlenítését
 • Szociális intézmények fertőtlenítését
 • Tömegközlekedési eszközök fertőtlenítését

Az egyre szélesedő kockázati spektrumának és gyártási minőség progresszíven növekedő minőségi követelményei miatt a helyiség és felületek számára az ipari fertőtlenítés kiemelten fontos, főként az élelmiszeripari üzemeknél, de más ipari területen is, melyek lehetnek a vendéglátás, gyógyszeripar, labor és az állattartás is. Ezen ipari ágazatoknak nem csak kiemelt figyelmet kell szentelni a helyiség ipari fertőtlenítésre, hanem egészségügyi szabályok, és törvények is kötelezhetik az elvégzését.

A különböző járványok hatására azonban napjainkra már minden ágensben létfontosságú tényezővé vált a részleges vagy az esetenkénti teljes körű fertőtlenítés. Ezen probléma megoldása a hideg- vagy meleg-ködképző technológia alkalmazása a fertőtlenítés során.

Az 50 mikron alatti fertőtlenítőszer-részecskék tartósan képesek lebegni, ezáltal biztosítják, hogy a zárt térben lévő tárgyakat, felületeket egyenletesen, vékony rétegben befedjék. Hideg- és melegködképző gépeink alkalmasak a fertőtlenítőszereket 50 mikronnál kisebb méretű részecskeként kijuttatni a levegőbe, ezen kívül a Masterchem márkanévvel ellátott saját fejlesztésű vagy egyéb speciális fertőtlenítőszereket ideális eloszlásban képes kijuttatni, hogy a termékenként eltérő, egyedileg meghatározott behatási idővel fejtsék ki fertőtlenítő hatásukat.

Minden szakértő egyetért abban, hogy az Influenza és a COVID-19 elleni küzdelemben a fertőtlenítésnek kulcsszerepe van és minden olyan légtér, illetve felület fertőtlenítése kulcsfontosságú, mellyel elkerülhetetlenül sok ember kerül folyamatosan kontaktusba.

A dezinfektálás során érdemes a légcsatorna fertőtlenítést (Légtechnikai szolgáltatások) is elvégezni a teljes körű szolgáltatáshoz, mivel a szellőzőrendszereken keresztül is számos baktérium és vírus kerülhet gond nélkül a levegőbe.

Fertőzés terjedésében kiemelt kockázatú helységek, intézmények: Egészségügyi, Szociális és Nevelési- Oktatási intézmények, Hivatalok- Irodaházak, Vendéglátói egységek, Sport és Kulturális létesítmények, Állattartó és mezőgazdasági épületek, Bevásárló központok.

Kérje árajánlatunkat most!