Cégünk az alábbi tevékenységeket vállalja épületgépészeti rendszerek esetében:

  • Épületgépészeti tervezés
  • Épületgépészeti kivitelezés
  • Meglévő épületgépészeti rendszer átépítés, bővítés
  • Épületgépészeti rendszerek felülvizsgálata
  • Meglévő épületgépészeti rendszer felújítása
  • Épületgépészeti rendszerek üzemeltetése

 

Épületgépészeti ágazataink:

Az épületgépészeti berendezések, eszközök energiahatékonysága két nagyon fontos lépésből tevődik össze: egyrészt a jó technológia megválasztásából, másrészt a rendszeresen és szakszerűen elvégzett épületgépészeti karbantartásából, tisztításból.

Ezért a kapcsolatfelvételt és egyeztetést követően minden esetben terepszemlére, helyszíni felmérésre kerül sor, mely elengedhetetlen a kiépítésre kerülő leghatékonyabb rendszerek kiválasztásához és épületgépészeti tervezéséhez. A rendszer épületgépészeti tervezés lépését követően kezdődik az épületgépészeti kivitelezés, mely munkák előre meghatározott sorrendben történnek. A különböző munkafázisok a kivitelezés kezdetétől a végig, összehangoltan és szervezetten követik egymást a tervek és szabályok szigorú betartásával, így lesz az Ön rendszere:

  • a lehető legrövidebb időn belül átadásra kész,
  • energiafelhasználás szempontjából a legoptimálisabb,
  • működését tekintve a leghatékonyabb.

A rendszerek kiépítésének befejezésével elkezdődnek az összetett épületgépészeti karbantartás, valamint üzemeltetés feladatai, melyek elengedhetetlenek a telepített eszközök állagmegőrzéséhez és a folyamatos hatékony, problémamentes üzemeléshez.

Professzionális szolgáltatásaink, minőségi termékeink elsődlegesen az üzemeltetés, és ipari karbantartás területére irányulnak, mely minden cég biztonságos működésének alapja!

Cégünk a Pentasol Hungary Kft., az ipari szolgáltatás ezen szegmensében eltöltött több mint 15 év tapasztalatával, megfelelő eszközparkkal és kiváló szakemberekkel nyújt megoldást a komplex épületgépészeti üzemeltetési feladatokhoz, meglévő és új partnerei számára egyaránt, az ország egész területén.

Egyedi épületgépészeti tervezés és kivitelezés iránti igényeit is bízza tapasztalt mérnökökre.

 

Kapcsolódó videó:Légtechnika tisztító robot

Kapcsolódó szolgáltatások: https://pentasol.hu/legtechnikai-tisztitasok/; https://pentasol.hu/fertotlenites/

Kérje árajánlatunkat most!