Tevékenységi körünk

Cégünk az ipari tisztítás területén kínál megoldásokat kis, közepes és nagyvállalatoknak egyaránt.

Professzionális munkánkra állandó csapatunk, sokéves tapasztalatunk és innovatív eszközeink nyújtanak garanciát.

Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal, vagy kérjen ajánlatot, akár azonnal.

Légtechnikai tisztítások

Légtechnikai tisztítások

A légcsatornák falain megtapadó szennyeződések, a helyiségben tartózkodóknak légzési nehézséget, fáradtságérzetet, általános rosszullétet okozhatnak. A légtérben kimutathatók lesznek különböző kórokozók, megbetegedéseket okozó baktériumok, allergiás betegeknél súlyosabb tünetek kialakulásához is vezethet a nem megfelelő mennyiségű minőségű levegő.
További információk.
Légtechnika tervezés, kivitelezés

Ipari épületgépészeti tervezés és kivitelezések

Az épületgépészeti berendezések, eszközök energiahatékonysága két nagyon fontos lépésből tevődik össze: egyrészt a jó technológia megválasztásából, másrészt a rendszeres és szakszerű karbantartásból. Cégünk a Pentasol Hungary Kft., az ipari szolgáltatás ezen szegmensében eltöltött több mint 15 év tapasztalatával, megfelelő eszközparkkal és kiváló szakemberekkel nyújt megoldást a komplex épületgépészeti rendszerek tervezéséhez, kivitelezéséhez és a hozzá tartozó üzemeltetési feladatokhoz.
További információk.
Hűtőtornyok tisztítása és felújítása

Hűtőtornyok tisztítása és felújítása

A 49/2015 (XI.6) EMMI rendelet szerint a nedves hűtőtornyokat karbantartani és monitorozni szükséges, melynek része az online és offline tisztítás, illetve a folyamatos és szakszerű állagmegóvás vagy felújítás, melyekben cégünk kellő tapasztalattal és referenciával áll megrendelőink részére.
További információk.
UHP technológia

UHP technológia

Az UHP (Ultra High Pressure) technológián alapuló DYNAJET UHP 220 berendezés 800 és 2800 bar közötti nyomáson üzemeltethető, a maximális percenkénti vízfelhasználása pedig 27 liter/perc. Ezen berendezések nagy előnye, hogy a percenkénti vízfelhasználás és a nyomás paraméterek finomhangolhatók a mosófejet pedig a kívánt feladathoz igazítva változtathatók.
További információk.
Folyadékhűtő tisztítás

Folyadékhűtő tisztítás

Ezeknél a berendezéseknél feltétlenül fontos a folyamatos tisztítás, hiszen a hőleadás és a kondenzáció látja kárát, ha elmulasztjuk a tisztítást. Technológiánk, vegyszereink és tapasztalt szakember gárdánk segítségével biztosítjuk a hatékony működést partnereinknek.
További információk.
Fertőtlenítés

Fertőtlenítés

Bizonyára egyetértünk abban, hogy a COVID-19 elleni küzdelemben is a fertőtlenítésnek kulcsszerepe van és minden olyan felület fertőtlenítése kulcsfontosságú, mellyel elkerülhetetlenül sok ember kerül a mai napig folyamatosan kontaktusba. Termékeink teljes spektrumban elpusztítják a vírusokat, baktériumokat, gombákat, spórákat felületen és levegőben egyaránt.
További információk.
Speciális ipari tisztítások

Speciális ipari tisztítások

Cégünk számos esetben végzett tisztításokat, amelyek valamilyen különleges anyaghasználatot vagy tisztítási technológiát igényeltek. A speciális ipari tisztításokhoz soroljuk a hőcserélők belső tisztítását, a tartálytisztításokat, felülettisztításokat, termelő berendezések külső és belső tisztítását és sok más ipari környezetben alapértelmezett szolgáltatást.
További információk.
Általános tisztítások

Általános tisztítások

Az ipari tisztításaink nem tartalmazzák az általános un. pipere takarítást, viszont része a portfóliónknak. Akár nagy létszámban, rövid határidővel is tudunk vállalni csarnok portalanítást, padozattisztítást, üvegfelületek külső-belső tisztítását mindezeket kiegészítve akár alpin munkavégzéssel.
További információk.

AMI MÁR MÖGÖTTÜNK VAN!

Közel 10 éves pályafutásunk alatt az elért sikereink számokban.

751

Sikeres projektjeink:

54421

Befektetett munkaórák:

110620

Tisztított légtechnika hossza (m):

18320

Termékbemutatók száma: