Ultra magasnyomású tisztítás

Ultra magasnyomású tisztítás DYNAJET UHP 220 és melegvizes magasnyomású tisztítás DYNAJET 500 berendezésekkel.

Egy korábbi cikkünkben már szót ejtettünk a kémiai anyagokkal történő fémfelületek előkészítésről- tisztításáról, az alábbi írásban most szeretnénk partnereinknek bemutatni egy alternatív, biztonságos és környezetbarát megoldást is.

Az elmúlt évek során azt tapasztaltuk, hogy az ipari tisztítás és ipari karbantartás területén is egyre fontosabbá vált partnereink számára a környezettudatos és gazdaságos szolgáltatás megválasztása. Ezen igényekhez igazodva, cégünk az ipari tisztítási szolgáltatásait és a szolgáltatásaihoz alkalmazandó gépparkját UHP, azaz ultra magasnyomású tisztító és melegvizes magasnyomású tisztító berendezésekkel bővítette ki. Ezek a korszerű technológiákat felvonultató, professzionális ipari tisztító eszközök nemcsak a biztonságos és környezetbarát tisztítás jeles képviselői, hanem hatékonyságuknak köszönhetően, megjelenésükkel egy teljesen új korszak kezdődött az ipari tisztítási szolgáltatások területén.

Az olyan mechanikai tisztításokkal ellentétben, mint például a szemcseszórás, vagy a kézi sarokcsiszolók alkalmazása, az ultra magasnyomású tisztítás és a melegvizes magasnyomású tisztás nem képez szikrát működés közben, így olyan ipari tisztítási feladatok elvégzésére is alkalmasak, amire a fent említett technológiák szikraképződés miatt nem engedélyezettek. Tapasztalataink szerint a tisztítandó eszköz vagy berendezés mozgatása többnyire nem megoldható, mely esetekben a helyszínen kell a tisztítási munkafolyamatokat elvégezni. A hagyományos mechanikai tisztításokkal ellentétben UHP technológia használatával nem képződik az egészségre ártalmas szálló por, így a más esetben szükséges pipere takarítást is el lehet felejteni, ami megint csak nem elhanyagolható a költségeket és a plusz tisztítási munkák kivitelezési időtartalmát nézve.

Amennyiben van rá mód, vegyi anyagok használata helyett is célszerű az UHP- technológiát választani, hogy minden aggályunkat szerte foszlassuk az esetleges felület károsító hatások tekintetében, hiszen sok esetben előfordulhat, hogy a felületkezelő vegyi anyag roncsolhatja, „megmarhatja” a felületet, emellett a tisztítás alkalmával lényegesen több és nehezebben kezelhető veszélyes vegyi hulladék is keletkezhet, aminek semlegesítéséről is gondoskodni kell s amely további költségekkel terhelik meg a partnereket.

A Pentasol Hungary Kft. szakemberei hivatalos, a DYNAJET által megtartott képzésen vettek részt. A képzés utáni sikeres vizsgatételről felhasználói tanúsítvánnyal rendelkeznek.

Felület tisztítás: Beton eltávolítása ultra magasnyomású tisztító berendezéssel.

Felület tisztítás: réz felületre égett por és korom eltávolítása ultra magasnyomású tisztító berendezéssel.

„DYNAJET UHP 220” UHP berendezés jellemzői:
• 800 és 2800 bar közötti nyomástartományban üzemeltethető – megfelel az ultra magas nyomású kategóriának, amelyről a 2000 Bar feletti teljesítmény esetén beszélhetünk
• maximális percenkénti vízfelhasználása 27 liter/perc.
• percenkénti vízfelhasználás és a nyomás paramétere finom hangolható
• a mosófejek a kívánt feladathoz igazítva változtathatók
• a szikramentes működésnek köszönhetően, olyan területeken is alkalmazható, ahol a szemcseszórás nem engedélyezett.

„DYNAJET 500th” magasnyomású berendezés jellemzői:
• 150 és 500 bar közötti nyomástartományban üzemeltethető
• a tisztításhoz előállított maximális vízhőmérséklet: 95°C
• maximális percenkénti vízfelhasználása 30 liter/perc.
• percenkénti vízfelhasználás és a nyomás paramétere finom hangolható
• a mosófejek a kívánt feladathoz igazítva változtathatók
• a szikramentes működésnek köszönhetően, olyan területeken is alkalmazható, ahol a szemcseszórás nem engedélyezett.UHP technológiás tisztításunkkal kapcsolatban kérje ajánlatunkat most!