kátrány eltávolító

Masterchem Bithusol kátrány eltávolító, kátrány oldószer kiváló tisztítóhatással rendelkező szuperkoncentrátum. Hatékony felületaktív adalékokat, narancshéjból kivont természetes narancsolajat, és veszélytelen propilénglikol-étert tartalmazó semleges kémhatású termék. Rendkívül gazdaságos, vizet nem tartalmaz. Hatékonyan helyettesíti a veszélyes klórozott oldószereket, szénhidrogéneket, kátrány eltávolító tulajdonsága mellett gyorsan és hatékonyan oldja a különböző összetételű ragasztóanyagokat is.

Ragasztóanyag eltávolítása dobozragasztó gépről:

Az alábbi videónkban Masterchem Bithusol kátrány és ragasztó eltávolító szerünket teszteltük partnerünknél. A megoldandó probléma a kifröccsent, és felgyülemlett ragasztóanyag eltávolítása, ami a nehezen hozzáférhető helyek miatt időigényes tisztítási folyamat volt. Kátrány és ragasztóeltávolító termékünk amellett, hogy biológiailag lebomló, hatékonyan lazította fel a több rétegben lerakódott ragasztót. A tisztítási folyamat és ezzel együtt a ragasztógép állásideje lecsökkent, a gyártási hatékonyság nőtt!

A kátrány eltávolító biológiailag lebomló tisztítószer. Enyhébb szennyeződéseknél az ajánlott hígítási arány 1:2-1:5, makacs szennyeződések esetén a termék használható hígítás nélkül, vagy hosszabb behatási idővel. Alkalmas nehéz zsíros szennyeződések, kátrány, aszfalt, ragasztómaradványok, erős ásványi olaj alapú szennyeződések eltávolítására. A legtöbb festett, fényezett felületet nem károsítja (próbatisztítás ajánlott a felület nem látható részén!)

Kátrány és ragasztó alkalmazása:

Vigyük fel a kátrány oldószert szóró, vagy merítő eljárással a kezelendő felületre, majd néhány perc múlva vízzel öblítsük le, majd szükség szerint törölje szárazra. Ha szükséges, ismételjük meg a kezelést a megfelelő eredmény eléréséig.

A kátrány eltávolító szert cégünk főként gyár- és raktárpadozat tisztítási szolgáltatásaihoz használja, vagy olyan üzemi takarítási munkáknál, ahol ragasztó anyag került a berendezésekre, eszközökre. A Masterchem Bithusol kátrány és ragasztó eltávolító szer biológiailag lebomló tulajdonsága, széleskörű alkalmazása, és hígíthatósága miatt kedvelt és keresett termék webáruházunkban.