hideg zsíroldó

A Masterchem D-Clean speciálisan kifejlesztett, nagy hatású, víz bázisú, ipari hideg zsíroldó és tisztító vegyszer. Rövid behatási idővel bontja meg a makacs és egybefüggő szennyeződéseket, melyek ezután már könnyen lemoshatóak, vagy letörölhetők a felületről. Biztonságosan alkalmazható a legtöbb anyagon, mint például műanyagok, vinyl, textil, kárpit, festett felületek, fa, króm, kő, beton, gumi, csempe. Eltávolít mindenféle zsíros, olajos szennyeződést. Üvegfelületek tisztítására nem ajánlott!

Az ipari hideg zsíroldót hígítás nélkül, ecsettel, permetezéssel vagy merítéssel juttassuk a tisztítandó felületre. Makacs szennyeződéseknél, és ráégett olajoknál az eljárást meg kell ismételni, vagy hosszabb behatási időt kell biztosítani.

A Masterchem D-Clean az ipari zsíroldó folyadék kategória leghatékonyabb terméke. A zsíroldó anyag vegyszerálló, prémium minőségű, utántölthető szórófejes flakonban is kapható. Az azonnali felhasználásra kész ipari zsíroldónk több alkalommal, az ipar minden szegmensében, tesztekkel bizonyította hatékonyságát. A tesztvideók az alábbiakban megtekinthetők:

Olajsár eltávolítása ipari hideg zsíroldó Masterchem D-Clean-nel:

 

Hegesztőrobotra rakódott szennyeződés eltávolítása Masterchem D-Clean ipari hideg zsíroldóval:

 

Műanyag fröccsöntő gépre égett szennyeződés eltávolítása Masterchem D-Clean ipari hideg zsíroldóval:

 

Gép tartószerkezetére rakódott olajos szennyeződés eltávolítása Masterchem D-Clean ipari hideg zsíroldóval:

 

Elektromos motorra rakódott olajos por elegyének eltávolítása Masterchem D-Clean ipari hideg zsíroldóval:

 

Kompresszorházban lévő berendezésekre rakódott olajos por eltávolítása ipari hideg zsíroldóval: