hidegködképző gépek

A közel egy évtizede fokozatosan emelkedő gazdasági teljesítmény és az ebből fakadó gazdasági növekedés korszakát a vírus terjedése: a leállások, és a karanténok miatti bevétel- és termeléskiesések megszakították. Elmondható, hogy kisebb-nagyobb mértékben, de minden ágazatra negatív hatással volt a COVID-19 megjelenése és elterjedése.

Ezért az Influenza és a COVID-19 elleni küzdelemben a személyes védekezés és megfelelő óvintézkedések betartása mellett, az ipari fertőtlenítésnek is kulcsszerepe van és minden olyan légtér, illetve felület fertőtlenítése kulcsfontosságú, mellyel elkerülhetetlenül sok ember kerül folyamatosan kontaktusba.

A még hatékonyabb védekezés érdekében ajánljuk hidegködképző gépeinket, melyek kifejezetten ipari épületek, nagy belmagasságú helyiségek, gyártó csarnokok felület és légtér fertőtlenítésére egyaránt alkalmasak, mivel képesek a fertőtlenítőszereket 50 mikronnál kisebb méretű részecskeként kijuttatni a levegőbe. Ezek az 50 mikron alatti fertőtlenítőszer-részecskék képesek tartósan lebegni, így a zárt térben lévő tárgyakat, felületeket egyenletesen, vékony rétegben befedik.

hidegködképző gépek

 

 Ajánlatunkért és részletes termék információkért keresse értékesítési kollégáinkat!