Ferőtlenítő - légtisztító gépek

Az ONAIR készülékek nagy teljesítményű, professzionális légtisztító eszközök, amelyek a legfejlettebb technológiákat használják a beltéri levegő fertőtlenítésére.

A szakértők szerint a fertőzések 75% -a a belterek helyiségeinek levegőjében szálló, belélegzett, néhány mikron méretű vírusrészecskék révén keletkezik.

A tudósok ajánlása az, hogy szellőztessék azokat a zárt helyiségeket, ahol ezek a vírusrészecskék koncentrálódnak. De mi a teendő akkor, ha nem lehetséges a természetes szellőztetés? Cégünk a levegőtisztítás, levegő fertőtlenítés leghatékonyabb módját kínálja partnereinek az ONAIR gépek használatával.

A gép által beszívott levegő több, különböző méretű, cserélhető szén szűrőn áthaladva jut el a nagy teljesítményű UV-C lámpához, mely nagy intenzitású csíraölő ultraibolya sugárzást bocsát ki a sterilizációs csatornán, 253,7 nm hullámhosszon. Ez a folyamat elpusztítja a baktériumok, vírusok, penészgombák, gombák és egyéb mikroorganizmusok 99,50%-át.

A légtisztító-légfertőtlenítő eszközök kifejezetten ajánlottak orvosi várókban, iroda és üzlethelyiségekben, vendéglátó egységekben, sport és szabadidőközpontokban.

 

Ferőtlenítő - légtisztító gépek

Ajánlatunkért és részletes termék információkért keresse értékesítési kollégáinkat!