fertőtlenítés

Cégünk több, mint 15 éves története során azt tapasztaltuk, hogy az elmúlt időszakban nemcsak a professzionális ipari tisztításokkal szemben növekedett meg az igény, hanem ezen folyamatok utolsó lépésenként a felület és légfertőtlenítés is egyre több partnerünknél alapvető elvárás.

Ugyanakkor az is elmondható, hogy új igényként, a COVID-19 járvány terjedése ellen tett megelőző intézkedések szakaszában, kiemelten megnövekedett azon fertőtlenítési szolgáltatásaink száma, melyek az alkalmazottak egészségének megóvására irányultak.

Szakemberek állítása szerint a vírusrészecskék zárt terekben hosszabb ideig képesek lebegni, így az előírt 1,5 – 2 méter távolság sem jelent akadályt a további fertőzések kialakulásában. Az 50 mikron alatti fertőtlenítőszer-részecskék tartósan képesek lebegni, ezáltal biztosítják, hogy a zárt térben lévő tárgyakat, felületeket egyenletesen, vékony rétegben befedjék. Az ilyen apró méretű részecskéket aeroszolos flakonból, vagy kézi permetezős szórófejjel kijuttatni nem lehet. Egyedül hideg- és melegködképző gépeink alkalmasak a fertőtlenítőszereket 50 mikronnál kisebb méretű részecskeként kijuttatni a levegőbe, ezen kívül a Masterchem márkanévvel ellátott saját fejlesztésű vagy egyéb speciális fertőtlenítőszereket ideális eloszlásban képes kijuttatni, hogy a termékenként eltérő, egyedileg meghatározott behatási idővel fejtsék ki fertőtlenítő hatásukat. Az élelmiszeripar számára HACCP- rendszerbe is beilleszthető Masterchem Brite koncentrátumunk az ideális fertőtlenítő szer, mely jól hígítható, rövid behatási idő mellett is hatékonyan fejti ki hatását. A fertőtlenítő anyag így a nehezen hozzáférhető helyekre is eljut és a felületet teljesen befedi.

Felület és légfertőtlenítő szolgáltatásunk kifejezetten ajánlott az alábbi intézmények részére: Egészségügyi, Szociális és Nevelési- Oktatási intézmények, Hivatalok- Irodaházak, Vendéglátói egységek, Sport és Kulturális létesítmények, Állattartó és mezőgazdasági épületek, Bevásárló központok.

 

Felület és légfertőtlenítés szolgáltatásunkkal kapcsolatban kérje ajánlatunkat most!