Cégünk 20 év szakmai tapasztalattal, a megfelelő beszállító háttérrel és szakképzett kollégákkal vállalja hűtőtornyok értékesítését, gépészeti tervezését, teljes körű kivitelezését.

 

Az Ilmed Impianti által gyártott, előre összeállított hűtőtornyok ideálisak közepes méretű alkalmazásokhoz. A vizet a hűtőtorony tölteteken keresztül a levegővel való közvetlen érintkezés útján párologtatással hűtik le és gyűjtik össze a hűtőtorony medencéjében, amely ezután ismét belép a hűtési körforgásba. Az épített hűtőtornyokhoz képest az előre összeállított hűtőtornyok telepítésével partnereink rengeteg időt takarítanak meg a tervezési és építési tevékenységek során, amik nyilvánvalóan optimalizálják az összköltséget is. Szükség szerint a hűtőtornyok kapacitása tovább bővíthető.

 


Hogyan zajlik a hűtőtornyok értékesítése, telepítése?

  • Specifikálás egyedi igények alapján, a partnerrel egyeztetve
  • Épületgépészeti tervezés
  • Szállítás
  • Teljeskörű kivitelezés, szükség esetén a régi rendszer elbontása
  • Üzemeltetés, felügyelet karbantartás igény szerint


A Pentasol Hungary Kft. által értékesített hűtőtornyok típusai.


 

Régi hűtőtorony rendszerek bontása.

Sok esetben az új hűtőtornyokat a régi rendszerek helyére kell telepíteni. Ebben az esetben gondoskodunk a régi rendszer szakszerű elbontásáról is.

 

Hűtőtorony telepítés.

Hűtőtorony szakszerű bekötése, rendszer tesztelése, átadása. Igény esetén üzemeltetés, felügyelet, időszakos karbantartás.

 

Hűtőtorony értékesítéssel kapcsolatos további információkért, ajánlatkérésért keresse kollégáinkat, vagy központi irodánkat.