Az évente megrendezendő szakkiállításon, szokás szerint cégünk is tiszteletét tette, így a számos ipari tisztítási- karbantartási szolgáltatásaink mellett, az érdeklődők megismerhették épületgépészeti ágazatunkat és ipari alkatrészmosó berendezéseinket, valamint a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásainkat is. A Pentasol Hunagry Kft. továbbra is elkötelezett híve az ipari innovációnak, amellyel meglévő és leendő új partnereink termelési hatékonyságát tudjuk növelni, költségeket optimalizálni. Ezért bemutattuk a költséghatékony és környezetkímélő újratölthető aeroszolos technológiát, melyet a Respray-el karöltve 2024-ben tervezünk bevezetni, az ipar résztvevőinek Masterchem ipari tisztító- karbantartó spray termékeink vonatkozásában.

Köszönjük kollégáink fáradhatatlan munkáját és támogatását, amit az Ipar Napjai 2024 kiállításon nyújtottak, valamint a rendezvényre kilátogató meglévő és új partnereinknek, hogy jelenlétükkel emelték a rendezvény színvonalát.

Ha pedig nem volt lehetősége kilátogatni standunkra, vagy csak szeretné újra megtekinteni szolgáltatásainkat, termékeinket, most az alábbi linken keresztül virtuálisan megteheti, egy interaktív, 3 dimenziós térben. -> Pentasol Hungary Kft. 3D stand az Ipar Napjai 2024 kiállításon.