alkatrészmosó berendezések

A Pentasol Hungary Kft. 2006 óta tölt be vezető szerepet az ipari tisztítások- karbantartások területén. Versenyképes, magas színvonalú megoldásaink, innovatív hozzáállásunk, professzionális ipari tisztító- karbantartó Masterchem termékcsaládunk, és az ipari szolgáltatásaink által szerzett tapasztalataink ösztönöztek minket arra, hogy kreatív megoldással, élvonalbeli technológiával, minőségi alapanyagokkal referenciapont legyünk az ipari alkatrészmosásban is.

 

Tekintse meg alkatrészmosó berendezéseinket

 

 

Pentasol - Geicos alkatrészmosó együttműködés

 

A Geicos alkatrészmosói Magyarországon!

Cégünk a Pentasol Hungary Kft. 2023-ban hivatalosan is megkezdte Magyarország területén a D.S. Srl – GEICOS Group által gyártott, minőségi mosóberendezések értékesítését, kihelyezését és szervízelését. Az együttműködésnek köszönhetően Magyarországon is elérhetővé vált egy minőségi alapanyagból gyártott, megbízható, hatékony és versenyképes alkatrészmosó termékcsalád. Az 5 fő kategóriában elérhető alkatrészmosó termékcsalád, több mint 50 különböző berendezést kínál az ipar különböző résztvevőinek, úgy mint az autóipar, fröccsöntés, gépgyártás, hajózás/repülés, karbantartás, kozmetikai ipar, vasúti közlekedés, elektronikai ipar, festékipar, festőipar, nyomdaipar. Az alkatrészmosókat különböző értékesítési konstrukciókban kínáljuk új és leendő partnereink számára, személyre szabott megoldásokkal, teljes körű szerviz és gyári alkatrész támogatással, alkatrészmosó folyadékokkal.

Bővebb információk a honlapon érhetőek el: https://pentasolpartscleaning.hu/

 

Miért a Pentasol Parts Cleaning csoport által forgalmazott Geicos alkatrészmosók?

  • AISI304 rozsdamentes alapanyag!
  • Zárt, cirkulációs mosórendszer!
  • Intuitív tervezés!
  • Teljesen automata működés vagy egyszerűen elsajátítható kezelés!
  • Alacsony fenntartási költség!
  • Egyszerű karbantartási folyamatok!
  • A leghatékonyabb Masterchem alkatrészmosó folyadékok!
  • Teljes körű szerviz és alkatrésztámogatás!
  • Atex II 3 GD tanúsítvány!
  • Az Önnek legmegfelelőbb értékesítési konstrukció!

 

A linkre kattintva többet is megtudhat az alkatrészmosó berendezések és a Pentasol Parts Cleaning divízióról!

 

Az alkatrészmosó berendezések fő kategóriái:

 

Automata alkatrészmosók

A Pentasol Parts Cleaning csoport Geicos minőségi automata alkatrészmosói teljes egészében AISI 304 rozsdamentes acélból készülnek, ezért a legkülönfélébb ipari szektorok alkatrészeinek tisztítási igényeit elégítik ki. A szilárd, strapabíró, funkcionális és rendkívül megbízható berendezéseinkkel automatizálhatja tisztítási folyamatát, növelve a tisztítás sebességét és minőségét versenyképes áron. Széles termékválasztékunknak köszönhetően megtalálja az ideális megoldást miniatűr, – közepes,- és nagyméretű mechanikus alkatrészekhez, tisztítástól egészen az olajártalmatlanításig.

 

Magasnyomású alkatrészmosók

A cégek és a piac egyre magasabb minőséget követel meg a tisztító komponenseknél, ezért a kézi alkatrésztisztítás koncepcióját megerősítettük és tökéletesítettük azáltal, hogy a nagynyomású alkatrészmosó berendezésekbe olyan motoros szivattyúk kerültek beépítésre, amelyek kiváló minőségű membránnal és a piaci szabványhoz képest kétszeres áramlási sebességgel rendelkeznek, a hatékonyabb alkatrésztisztítás érdekében.

A Pentasol Parts Cleaning csoport Geicos gyártmányú nagynyomású alkatrészmosói AISI 304 rozsdamentes acélból készülnek, LED lámpával, integrált tartállyal, páramentesítő rendszerrel, melyek alkatrészszárító pisztollyal vannak felszerelve. A nagynyomású alkatrészmosó berendezések első sorban a gyártási folyamatban használhatók, apró alkatrészek, valamint formák vagy motorok tisztítására.

 

Meleg és Hidegvizes kézi alkatrészmosók

A melegvizes kézi alkatrészmosó főként apró alkatrészek zsírtalanítására, mechanikus alkatrészek tisztítására vagy karbantartási műveletek támogatására használják, de számos más ágazatban is alkalmazható. A magas minőségi előírásoknak megfelelő tisztítási igény arra késztette a Geicos-t, hogy kifejlesszen egy AISI 304-es rozsdamentes acélból készült, praktikus és gazdaságos kézi alkatrészmosót, kétféle berendezéssel:

–A hidegvizes kézi alkatrészmosók pneumatikus adagolással és ATEX II 3 GD tanúsítvánnyal rendelkeznek, és oldószereket használnak;

–A melegvizes kézi alkatrészmosók (POWER jelzéssel) vízbázisú termékeket és tisztítószereket használnak. Vízbázisú termékeket és biológiailag lebomló vagy enzimalapú mosószereket használnak.

 

Festékszóró pisztoly alkatrészmosók

A Pentasol Parts Cleaning csoport Geicos gyártmányú szórópisztoly-tisztító termékcsaládját kifejezetten az utánfestési és ipari festési szektorban használt szórópisztolyok tisztítására tervezték. A Geicos csoport filozófiája ennél a sorozatnál is az AISI 304 rozsdamentes acél használata a megbízhatóság, a minőség és a tartósság garantálása érdekében.

A szórópisztoly-tisztító mosók oldószerek vagy vízbázisú termékek használatára alkalmas berendezéseket tartalmaznak. A sorozat univerzális jellemzői a pneumatikus betáplálás, az Atex II 3 GD tanúsítvány és a zárt mosószer-visszavezetés a fogyasztás csökkentése érdekében.

 

Kattintson ide, és ismerje meg értékesítési, bérleti konstrukcióinkat!

 

További információkért, személyre szabott ajánlatokért keresse irodánkat az

info@pentasol.hu e-mail címen, vagy a

+36 20 214 6660 és +36 52 555 888 telefonszámokon!