Alkatrész tisztítás egyszerűen és gyorsan

 

Az alábbi rövid videóban bemutatjuk milyen egyszerű az ECO High Pressure és ECO 110 High Pressure alkatrész tisztító berendezések beüzemelése, használata és karbantartása. A két, kabinos, magasnyomású alkatrész tisztító berendezés közötti egyetlen különbség a kabin mérete, amely a ECO 110 High Pressure esetében 110 cm szélességet jelent, azaz nagyobb méretű alkatrészek tisztítására alkalmasabb a berendezés. Maga az alkatrész tisztító beüzemelése, használata és napi karbantartási folyamata teljesen megegyezik mindkét típus esetében.

 

 

  1. Az alkatrész tisztító berendezés tartályát a rajta lévő jelölésig kell feltölteni, ami példaként, egy ajánlott 5-10% töménységű mosófolyadék esetén körülbelül 45-50 liter vizet és 3-5 liter Masterchem Aqua-Clean vagy Masterchem Steel Cleaner alkatrészmosó koncentrátumot jelent.
  2. Az alakrész tisztító berendezést csatlakoztatjuk az elektromos és a levegő hálózathoz, a kívánt hőfokra melegítjük az mosófolyadékot és már kezdődhet is az olajos- zsíros, koszos alkatrész tisztítás.
  3. A nap végén eltávolítjuk és megtisztítjuk a szűrőket, szükség esetén a hátsó leengedő szelepen leengedjük az elhasznált alkatrész tisztító folyadékot.

 

További alkatrész tisztító berendezéseink kategóriánként:

 

 

Kérje gyorsan és egyszerűen díj és kötelezettségmentes árajánlatunkat.

 

Kérdése van? Keresse területi értékesítőinket vagy irodánkat.