Az alkatrész tisztító berendezések.

 

A különféle (fém, mechanikus, elektronikai, üveg, gumi vagy műanyag) alkatrészek tisztítása egyre nagyobb szerepet kap a vállalatok gyártási folyamataiban. Valójában azt is mondhatnánk, hogy ez ma már alapvető és tervezett munkafolyamat a gyártási láncban.

A vállalati igényeket egyedinek és specifikusnak kell tekinteni, ezért van szükség több, különböző, de azonos működési elven alapuló, ellenőrzött, megbízható, intuitív, környezetkímélő és nagyon hatékony alkatrész tisztítási technológiára.

Itt lép a képbe a Geicos által tervezett alkatrésztisztító rendszere, amely a mosószer-újrahasznosítás elvén és a gyártási folyamathoz szükséges minőségi alapanyagokon alapul. Ez nemcsak környezetkímélő megoldás, hanem igazán költséghatékony módja is egy alkatrész tisztító berendezés fenntartásához és üzemeltetéséhez.

A Pentasol Hungary Kft. a hazai ipari tisztítás és karbantartás elkötelezett partnere immár 20 éve, és a magas minőséget képviselő Geicos alkatrész tisztítóinak kizárólagos magyarországi forgalmazója. Pentasol Parts Cleaning divízió teljes körű szolgáltatást kínál mindazon vállalkozásoknak, akik elkötelezettek a minőségi és környezetkímélő alkatrész tisztítás mellett.

 

Alkatrész tisztító berendezés ajánlatkérés egyszerűen és gyorsan.