Az Ilmed Impianti által kifejlesztett ITC típusú centrifugális hűtőtornyok nyitott áramkörűek és előre összeszereltek. A levegővel érintkezve a vizet párologtatással hűtik a töltetrendszeren keresztül. A hűtőközegként használt levegőt a hűtőtorony belsejében, a gép alján elhelyezett centrifugális ventilátorok szívják át.

Az ILMED IMPIANTI az összes ITC modellt úgy tervezte, hogy alkalmas legyen közúti vagy konténeres szállításra. Süllyesztett modellek is rendelkezésre állnak, hogy szükség esetén megfeleljenek ezen vásárlói igényeknek is.

A hűtőtorony szerkezet összehegesztett acél szerkezeti elemekkel vagy összecsavarozott horganyzott acéllemezekkel készülhet. A vevő kérésére a hűtőtorony belső és külső felülete bevonható, vagy speciális acélokkal gyártható.

 

A horganyzott acélból készült, kettős bemenetű, előre ívelt lapátos ventilátorok statikusan és dinamikusan is kiegyensúlyozottak. A ventilátorokat a végükön önbeálló golyóscsapágyakkal és öntöttvas támasztékokkal alátámasztott erőátviteli tengelyre szerelik fel. A ventilátorok a hűtőtoronyba bejutó környezeti fizikai szennyeződésektől védve vannak. A motorok erős, horganyzott acélból készülnek, állítható tartókra vannak felszerelve, és védettek a légköri hatásoktól. A mozgást trapézszalagok továbbítják a ventilátorhoz.

 

A felmelegedett technológiai víz egy vagy két karimás csatlakozáson keresztül jut be a modulba, és egyenletesen oszlik el a töltetrendszeren a főcsövön és a másodlagos műanyag csöveken keresztül. A fúvókák rögzítése menetes csatlakozással történik; méreteik gyárilag úgy vannak megválasztva, hogy biztosítsák a tervezett vízáramlást és a legjobb teljesítményt. A belső átmérő mérete megakadályozza az eltömődés kockázatát.

 

 
A hűtőtorony tölteteket cégünk különböző csatorna magassággal és kialakítással, standard és egyedi méretben is gyártja. A Penta hűtőtorony töltetek a maximalizált párolgási és hűtési hatékonyság mellett turbolencia mentes, csendes működést biztosítanak.

Magyarországi gyárunk, telephelyünk és raktárkészletünk miatt a lehető legrövidebb idő alatt tudjuk kielégíteni a megrendelői igényeket az alábbi hűtőtorony töltetek vonatkozásában:

 
 
SPLASH töltet

 A Splash Grids nagy mennyiségű lebegőanyagot tartalmazó szennyezett vízhez használható. A rácsokat jó dugulásállóság jellemzi, amely biztosítja az állandó hőcserét az idő múlásával. Polipropilénből készülnek és a helyszínen rozsdamentes acél kábelekkel szerelik fel.

 
HIBRID töltet A TR.U.S.T. (Tridimensional Ultimate Splash Type) töltőrendszer nagy vastagságú polipropilénből készült moduláris elemekből áll, amelyek „SPLASH” elven működnek. Az Ilmed Impianti ezt a speciális töltőrendszert nagy mennyiségű lebegőanyagot tartalmazó szennyezett vízhez tervezte. A moduláris funkció megkönnyíti a kezelést és a tisztítást a karbantartás során. A rendszer a hagyományos rácsrendszer továbbfejlesztett változata, amely új szinteket határoz meg a szilárdságban, a könnyű telepítésben, a teljesítményben és a tartósságban.
 

Halk működésű ventilátorok

Halk működésű elektromos motorok

Fűtő-melegítő eszközök (motor, ventilátor)                             

Változó frekvenciájú meghajtók

Vízkezelők és vízszűrők

Tápegység és vezérlőpanel

Kérje árajánlatunkat most!